Xiaomi u najnovijoj nadogradnji redizajnirao Mi Fit aplikaciju - Android

Get it on Google Play

Xiaomi u najnovijoj nadogradnji redizajnirao Mi Fit aplikaciju - Android

Službena aplikacija za praćenje mjerenja koja plasiraju Xiaomi fitness narukvice ili Amazfit satovi, Mi Fit, bila je kvalitetno izrađena, ali joj je osvježenje korisničkog sučelja bilo prijeko potrebno. Xiaomi je to i sada odradio objavljivanjem verzije 4.0 Mi Fit aplikacije. Početna stranica je vrlo pregledna i sve informacije su sortirane u kartice koje prikazuju skupne […]

Službena aplikacija za praćenje mjerenja koja plasiraju Xiaomi fitness narukvice ili Amazfit satovi, Mi Fit, bila je kvalitetno izrađena, ali joj je osvježenje korisničkog sučelja bilo prijeko potrebno. Xiaomi je to i sada odradio objavljivanjem verzije 4.0 Mi Fit aplikacije.

Početna stranica je vrlo pregledna i sve informacije su sortirane u kartice koje prikazuju skupne informacije i tri vrste vježbanja, hodanje, trčanje i vožnja bicikla. Broj napravljenih koraka je sada spušten unutar početne kartice, ali je nešto manje pregledan.

Svaka kartica ima svoju boju no najdominantnija je Xiaomijeva narančasta što je i logično. Aplikacija je sada vizualno urednija i opcije se mogu lakše pronaći, što nije bio slučaj sa starijom verzijom aplikacije.

Trebat će vam neko vrijeme privikavanja na nov izgled korisničkog sučelja, no ako se zaželite staroga, možete ga osjetiti na postavkama.

S nadogradnjom aplikacije, vjerojatno će i softver fitness trackera i satova biti ažuriran. Barem je ažuriran softver Mi Band 3 narukvice koji nije donio nekakve značajnije promjene, premda je mjerenje otkucaja srca sada značajno brže. Uglavnom, ukoliko to niste do sada uradili, skoknite u Google Play trgovinu pa nakon što ažurirate Mi Fit aplikaciju, javite kako vam se sviđaju promjene.

10/05/2019 08:45 PM