YouTube aplikacija za Android od sada nudi anonimni način - Android

Get it on Google Play

YouTube aplikacija za Android od sada nudi anonimni način - Android

Na računalu ili na internet pregledniku na mobitelu nije problem prijeći na incognito, odnosno način za anonimno pregledavanje u privatnosti, sve dok to isto ne pokušate na YouTube aplikaciji. No bez brige, sada je vašim problemima došao kraj, jer je najnovija verzija YouTube aplikacije za Android donosi upravo to. Incognito način vam omogućuje da pogledate […]

Na računalu ili na internet pregledniku na mobitelu nije problem prijeći na incognito, odnosno način za anonimno pregledavanje u privatnosti, sve dok to isto ne pokušate na YouTube aplikaciji. No bez brige, sada je vašim problemima došao kraj, jer je najnovija verzija YouTube aplikacije za Android donosi upravo to.

Incognito način vam omogućuje da pogledate jedan ili više videa koji odstupaju od vašeg uobičajenog žanra, jer vam algoritam kasnije neće predlagati novi sadržaj na temelju tog jednog videa. Funkciju možete iskoristiti i kad nekome na brzinu želite posuditi mobitel, recimo djetetu, a da vam nakon toga ne dolaze prijedlozi za reprodukciju Ninja kornjača ili gameplayeva Minecrafta.

Ukoliko ste YouTube nadogradili na najnoviju verziju, dodirnite tipku izbornika i jednostavno odaberite incognito, odnosno anonimno.

10/07/2018 02:39 PM