Zašto su novi Honor mobiteli vrhunski odabir - Android

Get it on Google Play

Zašto su novi Honor mobiteli vrhunski odabir - Android

Honor je sestrinski brend Huawei pametnih telefona koji je u posljednje vrijeme pripremio niz odličnih modela mobitela, od najpovoljnijih do skupljih modela srednjeg ranga, zaista impresivnih specifikacija. Visoko zacrtani ciljevi Honor brenda Tvrtka je i prije nekoliko dana objavila ciljeve za 2020. godinu u kojoj žele ući u top pet, a do 2022. godinu u […]

Honor je sestrinski brend Huawei pametnih telefona koji je u posljednje vrijeme pripremio niz odličnih modela mobitela, od najpovoljnijih do skupljih modela srednjeg ranga, zaista impresivnih specifikacija.

Visoko zacrtani ciljevi Honor brenda

Tvrtka je i prije nekoliko dana objavila ciljeve za 2020. godinu u kojoj žele ući u top pet, a do 2022. godinu u top tri marke pametnih telefona u svijetu.

Ovako visoko zacrtani ciljevi nisu bez postavljeni bez razloga. Prvi put predstavljen u 2013. godini, brend je vrlo brzo postao mobitel koji privlači pozornost kvalitetom izrade, ali zanimljivim konceptima. Najavljen je i brzi dolazak 5G tehnologije na Honor mobitele čime bi bili prvi ili barem među prvima koji će ponuditi tu novu vrstu povezivosti.

Honor Play pametni telefon, moćni gaming mobitel

Honor Play od dolaska na tržište oduševio je gaming populaciju korisnika pametnih telefona. Hardver koji inače možemo pronaći kod flagship modela poput Huawei Kirin 970 chipseta koji uključuje NPU čip za AI i strojno učenje. Također, 4 GB radne memorije osigurava igranje bilo koje igrice na Androidu glatko i bez trzanja.

Tu su i zaista dobre specifikacije za sve gamere. Konkretno se radi od novoj GPU Turbo tehnologiji koja poboljšava GPU za 60%. Uz to ugrađen je i AI 4D Smart Shock koji omogućuje vibraciju telefona na različite načine kako bi osigurao uranjajuće iskustvo tijekom igranja.

Honor 10 daje jednu od najpametnijih kamera na tržištu

Honor 10 ima impresivnu dvostruku kameru 24+16 MP, a pokreće ga AI 2.0 umjetna inteligencija. Ovaj model može identificirati nekoliko različitih objekata snimanja u istoj sceni, a zatim prilagoditi način snimanja. Uz to tu je i do 500 predefiniranih scena, prepoznaje vegetaciju, nebo ili ljude koji se nalaze u različitom okruženju.

Što se tiče selfie kamere, ona je posebna priča. Honor 10 snima uljepšane, ali realne verzije tebe. Još uvijek ćeš izgledati kao ti, ali nekoliko ispravljenih nepravilnosti. Naravno niti jedna kamera više nije potpuna bez bokeh efekta pa ovaj mobitel ima i to.

Trebaš povoljan pametni telefon, odaberi Honor 7s

Honor 7s mobitel je iznimno povoljne cijene, ali neka te ona ne zavarava! Dobit ćeš mobitel velikog i jasnog, 5.45“ FullView zaslona. Lijep i kompaktan dizajn osigurava da se ovdje ne radi o ogromnom uređaju, nego tankom mobitelu solidnog kapaciteta baterije 3020 mAh.

Odaberi svoj novi pametni telefon. Odaberi Honor na mobis.hr!

22/10/2018 04:53 AM