Zeblaze THOR 4 Plus pametni sat u Tomtopu za samo 100,20 eura - Android

Get it on Google Play

Zeblaze THOR 4 Plus pametni sat u Tomtopu za samo 100,20 eura - Android

Tomtop web trgovina iz svoje bogate ponude danas izdvaja izvrstan pametni sat Zeblaze THOR 4 Plus s podrškom za rad na 4G mrežama. Temeljen je na Androidu, pokretan četverojezgrenim procesorom, a sadrži 16 interne memorije. Tu je još i utor za nano SIM karticu, što znači da ga možete koristiti odvojeno od svog smartfona. Sadrži […]

Tomtop web trgovina iz svoje bogate ponude danas izdvaja izvrstan pametni sat Zeblaze THOR 4 Plus s podrškom za rad na 4G mrežama. Temeljen je na Androidu, pokretan četverojezgrenim procesorom, a sadrži 16 interne memorije. Tu je još i utor za nano SIM karticu, što znači da ga možete koristiti odvojeno od svog smartfona. Sadrži GPS i brojač otkucaja srca, a sav sasržaj prikazuje na 1,4-inčnom AMOLED zaslonu.

Cijena ovog pametnog sata je 100,20 eura uz besplatnu dostavu na vašu adresu. Detalje o proizvodu i ponudu možete pogledati ovdje.

Pored ovog zanimljivog sata, Tomtop nudi i zanimljivu kartu svijeta. Grebanjem površine karte, dobivate mapu države i gradove koju ste posjetili ili želite posjetiti. Odličan poklon za sve svjetske putnike. Cijena uz 775WD kupon kod iznosi 2,19 eura. Detalji i ponuda nalaze se ovdje.

Ostalu ponudu iz Tomtopa pogledajte ovdje.

27/11/2018 09:23 AM