Znate li kojih 5 pametnih telefona ima najbolje kamere - Android

Get it on Google Play

Znate li kojih 5 pametnih telefona ima najbolje kamere - Android

Saznaj kojih top 5 kamera pametnih telefona će potpuno promijeniti tvoj pogled na fotografiju. Izbor nije bio nimalo lagan, ali pronašli smo najbolje.   1. Huawei P20 PRO Revolucionarno dobar mobitel s tri kamere na stražnjoj strani uređaja. Iako su dvije kamere odavno postale standard kod skupljih modela mobitela, Huawei P20 PRO napravio je korak […]

Saznaj kojih top 5 kamera pametnih telefona će potpuno promijeniti tvoj pogled na fotografiju. Izbor nije bio nimalo lagan, ali pronašli smo najbolje.  

1. Huawei P20 PRO

Revolucionarno dobar mobitel s tri kamere na stražnjoj strani uređaja. Iako su dvije kamere odavno postale standard kod skupljih modela mobitela, Huawei P20 PRO napravio je korak naprijed prema vrhunskoj glavnoj kameri i još boljim rezultatima.

Huawei P20 PRO opremljen je s Leica kamerama i to RGB i monokromatskom kamerom i telefoto lećom s 40MP, 20MP i 8MP. Široki otvori blende osiguravaju sjajne fotografije čak i u uvjetima slabog i neravnomjernog osvjetljenja.

Ni prednja 24MP kamera ne zaostaje za odličnim rezultatima. Trenutno su apsolutni hit portretne fotografije, a Huawei je to postavio na novu razinu zahvaljujući tehnologiji autoportreta i 3D tehnologiji.

Saznaj više o Huawei P20 PRO

2. Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy je definitivno postao vrh kvalitete kamera pametnih telefona. Snimljene fotografije daju vrhunske rezultate zahvaljujući dvostrukom otvoru blende. To znači da Samsung Galaxy S9+ ima mogućnost ovisno o detekciji svjetlosnih uvjeta sam raspoznati koji otvor blende treba primijeniti.

Ono što je zaista nevjerojatno je činjenica da Samsung S9+ radi kao što radi ljudsko oko i prema detekciji svjetlosti otvara način rada f/1.5 za više svjetlosti ili f/2.4 za više oštrine.

Za sve one koji vole stvarati vrhunske video zapise koji će pokupiti sve likeove na društvenim mrežama, tu je i mogućnost super usporenog snimanja s nizom detalja koje ti do sada oku bile nedostupne. Uz svaki svoj video možeš dodati i glazbu.

Saznaj više o Samsung Galaxy S9+ 

3. iPhone X

Apple iPhone X uz novi standard zaslona, od ruba do ruba, donosi i novi standard vrhunskih portretnih kamera.

Uz iPhone X stvarat ćeš fotografije koje ćeš htjeti podijeliti sa svima! Portretne fotografije gotovo su kao studijske, osvjetljenje je vrhunsko i ističe baš ono što želiš.

Dvostruka stražnja kamera sastoji se od dvije 12MP kamere, s većim i bržim senzorom i filterom boja te optičkom stabilizacijom slike. Glavna kamera iPhone X ima i dva otvora blende, širokokutnu kameru f/1.8 i telefoto kameru s otvorom blende od f/2.4.

Uz to tvoji video zapisi bit će spremni za dijeljenje na društvenim mrežama, ali i na velikom platnu uz 4K zapise ili spore zapise do 240 fps.

Saznaj više o iPhone X

4. LG V30

LG V30 bez sumnje daje najbolje rezultate za video zapise. Upravo zahvaljujući uloženom trudu i vremenu za razvijanje vrhunskih 15 filtera, od blockbuster filmova i romantičnih komedija do noir i klasičnih filmova. Sve je tu i prilagođeno tvojim željenim rezultatima. Snimi sve, od dinamičkih i dramatičnih kadrova do kontrolirane brzine zooma.

U LG-iju pažnju su posvetili i zvuku na tvojim video zapisima koji će biti najbolji do sada i omogućuju zaista zaokruženu priču oko snimanja videa.

Kao i kod prethodnih LG premium modela poput G6 i model LG V30 dolazi u punom smislu širokokutnom kamerom. Glavna i selfie kamera snimit će široki kut do čak 120° umjesto standardnih 75°.

Saznaj više od LG V30

5. Nokia 8

Nokia 8 opremljen je s dvostrukom stražnjom 13MP kamerom, a prilikom izrade same kamere korišteni su vrhunski materijali poput Zeiss optike i iznimno tanke izrade.

Uz to Nokia 8 ima zanimljivu mogućnost snimanja s prednjom i stražnjom kamerom istovremeno, tzv. bothie. Snimi video ili fotografije s podijeljenim zaslonom i oba kadra istovremeno.

Nokia OZO audio tehnologija osigurava 360° audio zvuk i značajno reducira okoline zvukove, šumove i smetnje. Širokokutna kamera uz savršeni zvuk omogućit će i savršeno široke kadrove.

Saznaj više o Nokiji 8

Svi ovi najbolji mobiteli dostupni su mobis.hr ponudi! Posjeti mobis.hr, najbolji webshop u kategoriji telekomunikacije i mobilne tehnologije po izboru kupaca i struke!

11/04/2018 04:36 AM