bXActions aplikacija omogućuje remapiranje Bixbi tipke - Android

Get it on Google Play

bXActions aplikacija omogućuje remapiranje Bixbi tipke - Android

Bixbi, Samsungov osobni asistent možda i ne bi bio toliko dosadan da na top modelima ovog proizvođača nema posebnu hardversku tipku, koju često pritišćete umjesto one za podešavanje glasnoće. U modelima Galaxy S8, S8+, S9 i S9+ mogao se isključiti, no dolaskom Notea 9, odnosno verzijom softvera koja je stigla neposredno prije početka prodaje, Bixbi […]

Bixbi, Samsungov osobni asistent možda i ne bi bio toliko dosadan da na top modelima ovog proizvođača nema posebnu hardversku tipku, koju često pritišćete umjesto one za podešavanje glasnoće.

U modelima Galaxy S8, S8+, S9 i S9+ mogao se isključiti, no dolaskom Notea 9, odnosno verzijom softvera koja je stigla neposredno prije početka prodaje, Bixbi na svojoj tipki ostaje zacementiran, što je upotrebu ovih inače odličnih uređaja počelo činiti napornom i iritantnom.

Srećom, u Play trgovini pojavila se aplikacija koja dopušta remapiranje Bixbi tipke na gore navedenim modelima, i ne samo što na njoj više ne mora biti Bixbi, već ju možete iskoristiti za 30 različitih akcija.

Za očekivati je da će Samsung u jednoj od sljedećih nadogradnji softvera pokušati neki novi trik kako bi obuzdao ovu aplikaciju, no i njezini developeri će vjerojatno uzvratiti novom verzijom.

Kako će ova trka na kraju završiti, vidjet ćemo. Aplikaciju možete preuzeti u Play trgovini.

27/08/2018 05:38 AM