iPhone 11 - renderi na temelju dostupnih informacija - Android

Get it on Google Play

iPhone 11 - renderi na temelju dostupnih informacija - Android

Nakon što je Samsung Galaxy S10 Plus krenuo u prodaju, fokus se sada polako prebacuje na špekuliranje o sljedećem iPhoneu. Naravno, u međuvremenu će stići i mnogi drugi zanimljivi uređaji, kao npr. Huawei P30 i OnePlus 7, ali znamo da je iPhone poseban jer živi u vlastitom ekosustavu i uglavnom cilja na isti profil kupaca. U međuvremenu […]

Nakon što je Samsung Galaxy S10 Plus krenuo u prodaju, fokus se sada polako prebacuje na špekuliranje o sljedećem iPhoneu. Naravno, u međuvremenu će stići i mnogi drugi zanimljivi uređaji, kao npr. Huawei P30 i OnePlus 7, ali znamo da je iPhone poseban jer živi u vlastitom ekosustavu i uglavnom cilja na isti profil kupaca.

U međuvremenu su se mogle doznati poneke informacije o iPhoneu 11 (ili kako će se već zvati), a glavna je da neće drastično mijenjati dizajn u odnosu na prethodne dvije generacije. To podrazumijeva i ostatak zuba, koji će možda biti malo manji, ali malo je vjerojatno da će u potpunosti nestati ili se eventualno pretvoriti u rupicu kao na Androidima.

Ono što bi novi iPhone (ili barem njegova najskuplja verzija) mogao dobiti je trostruka kamera, kakvu su ponudili svi veći proizvođači i na takav način omogućili veće mogućnosti fotografiranja (npr. ultra širokokutna kamera). Naime, možda ne bi bilo najpametnije kad bi Apple po tom pitanju stajao po strani.

Novosti bi trebale stići i na polju softvera, a to znači i novu verziju iOS-a. Ono o čemu se već otprije šuška je Dark mode na cijelom operativnom sustavu, što će omogućiti ugodnije korištenje u tamnijim uvjetima i uštedu energije zbog prirode AMOLED zaslona.

Slijedom toga, ekipa s Phonearene izradila je nove rendere na temelju dostupnih informacija, no to ne mora nužno značiti da će uređaj u konačnici uistinu ovako izgledati. Isto tako je moguće da će Apple ove godine ponovo predstaviti tri iPhonea različitih dimenzija.

13/03/2019 02:17 PM