iPhone 8 je najprodavaniji smartfon u svibnju, slijedi ga Samsung Galaxy S9+ - Android

Get it on Google Play

iPhone 8 je najprodavaniji smartfon u svibnju, slijedi ga Samsung Galaxy S9+ - Android

Ako je vjerovati istraživanju Counterpoint Researcha, najprodavaniji smartfon u svijetu tijekom svibnja bio je Appleov iPhone 8, koji je prvo mjesto preuzeo od Samsung Galaxy S9 dvojca, najprodavanijih uređaja u travnju. Pritom je iPhone 8 zauzeo 2,4% ukupnog tržišnog udjela, koliko otprilike zauzima i spomenuti Galaxy S9+. Treći najprodavaniji smartfon u svibnju bio je iPhone […]

Ako je vjerovati istraživanju Counterpoint Researcha, najprodavaniji smartfon u svijetu tijekom svibnja bio je Appleov iPhone 8, koji je prvo mjesto preuzeo od Samsung Galaxy S9 dvojca, najprodavanijih uređaja u travnju. Pritom je iPhone 8 zauzeo 2,4% ukupnog tržišnog udjela, koliko otprilike zauzima i spomenuti Galaxy S9+.

Treći najprodavaniji smartfon u svibnju bio je iPhone X s 2,3% tržišnog udjela, a četvrti Xiaomi Redmi 5A s 2,2% udjela. Peto mjesto zauzeo je iPhone 8 Plus s 2,1% udjela, koliko i šesti Samsung Galaxy S9, dok je sedmo zauzeo Huawei P20 lite s 1,4% udjela. Osmo mjesto je pripalo modelu Vivo X2, deveto je zauzeo Xiaomi Redmi 5 Plus, a deseto Oppo A83.

06/07/2018 12:08 PM