Cijela Samsungova Galaxy S20 serija donosi 120 HZ stopu osvježavanja zaslona - Android

Get it on Google Play

Cijela Samsungova Galaxy S20 serija donosi 120 HZ stopu osvježavanja zaslona - Android

Osim što će, barem prema dosadašnjim glasinama, napokon donijeti veći napredak na području kamere, cijela nova Samsungova S20 serija bi trebala donijeti i 120 Hz stopu osvježavanja zaslona. Ukoliko se to doista dogodi, više neće biti opravdanja vidim-ne vidim razliku između 60 i 90 Hz, jer će 120 primijetiti i najćoraviji, uključujući i mene samog. […]

Osim što će, barem prema dosadašnjim glasinama, napokon donijeti veći napredak na području kamere, cijela nova Samsungova S20 serija bi trebala donijeti i 120 Hz stopu osvježavanja zaslona.

Ukoliko se to doista dogodi, više neće biti opravdanja vidim-ne vidim razliku između 60 i 90 Hz, jer će 120 primijetiti i najćoraviji, uključujući i mene samog.

Kako će to utjecati na potrošnju baterije, ostaje za vidjeti, no vjerujemo da će Samsung ostaviti mogućnost odabira i standardne 60 Hz stope osvježavanja kako bi se produljila autonomija.

Bilo kako bilo, sve ćemo doznati 11. veljače, za kada je zakazano službeno predstavljanje, vjerojatno paralelno s predstavljanjem i novog Galaxy Folda.

06/01/2020 09:44 AM