Fenomenalne uštede i popusti na Black Friday akciji u Mobisu - Android

Get it on Google Play

Fenomenalne uštede i popusti na Black Friday akciji u Mobisu - Android

Napokon nam je stigao Black Friday tjedan i odlične akcije i popusti. U mobis.hr ponudi možeš pronaći više od 130 modela mobitela i do 40% popusta! Ovakva prilika se ne propušta. Na vrijeme nabavi svoj omiljeni model ili usreći nekoga za nadolazeće blagdane! Biraj različite modele Xiaomi, Huawei, OnePlus, LG, Samsung, Alcatel, Apple, TCL, Realme […]

Napokon nam je stigao Black Friday tjedan i odlične akcije i popusti. U mobis.hr ponudi možeš
pronaći više od 130 modela mobitela i do 40% popusta! Ovakva prilika se ne propušta.

Na vrijeme nabavi svoj omiljeni model ili usreći nekoga za nadolazeće blagdane! Biraj različite modele Xiaomi, Huawei, OnePlus, LG, Samsung, Alcatel, Apple, TCL, Realme i CAT mobitela i uštedi i do 1600 kuna!  Uz kupljeni Huawei P40 Pro+ čeka te Huawei Watch GT 2E i Huawei bežični punjač. Dok ostale Huawei modele možes kupiti već za 599 kuna!

Odlična akcija čeka te i na tablete i Tactical LCD ploče za crtanje gdje Huawei MatePad može biti tvoj već za 849 kuna.

Uz mobitele ostvari popust i na različite modele slušalica i zvučnika, uz popuste i do 50%. Biraj Xiaomi MI True lite bežične slušalice za već 209 kuna!

Iskoristi odličnu priliku i ostvari i preko 40% popusta na Smarthome uređaje koji će ti život učiniti lakšim i ugodnijim. Biraj robot usisavače, stolne lampe, pametne kacige, pročišćivače zraka, kamere i vage, počasti se sa nekim od ovih vrhunskih uređaja i uštedi više od 280 kuna!

Također, pripremili smo i velike popuste na pametne satove i narukvice, čak do 60%! Jedan od trenutno najpopularnijih modela na tržištu, Huawei Watch GT 2E koji prati i preko 80 aktivnosti, može biti tvoj već za 999 kuna!

Nismo zaboravili niti na dodatnu opremu za tvoj pametni telefon. Biraj preko zaštitnih folija, maskica, punjača već od samo 6 kuna. Ovakvu priliku moraš iskoristiti!

Pogledaj Black Friday ponudu

Akcija traje do 30.11.2020. ili do isteka zaliha

27/11/2020 09:49 AM