Gejming na pametnom telefonu može biti epski - Android

Get it on Google Play

Gejming na pametnom telefonu može biti epski - Android

Samsung Galaxy S21 Ultra brzo je postao svima omiljeni pametni telefon zbog svojih nevjerojatnih mogućnosti, pružajući vrhunske opcije kamere u pametnom telefonu prekrasnog dizajna. Mnogi će reći da gejming na pametnim telefonima nije najbolji izbor zbog upravljanja na malom zaslonu i nižim performansama, ali S21 Ultra je ovdje kako bi korisnicima pokazao da to više […]

Samsung Galaxy S21 Ultra brzo je postao svima omiljeni pametni telefon zbog svojih nevjerojatnih mogućnosti, pružajući vrhunske opcije kamere u pametnom telefonu prekrasnog dizajna. Mnogi će reći da gejming na pametnim telefonima nije najbolji izbor zbog upravljanja na malom zaslonu i nižim performansama, ali S21 Ultra je ovdje kako bi korisnicima pokazao da to više nije slučaj.

Za vrhunski adrenalin potreban je i vrhunski procesor i zaslon

Za početak, prvi 5nm procesor svoje vrste u Galaxy pametnim telefonima pruža epsku snagu i brzinu za ultimativno iskustvo gejminga. Učitavanje igara, pokretanje aplikacija i prebacivanje između njih odvija se munjevito zahvaljujući zaslonu od 120 Hz, koji vam pruća brz odziv na dodir i glatki osjećaj gejmanja. Ovo je izvrsna vijest i za najveće igrače jer to znači da je grafički prikaz kristalno jasan, a igranje teče glatko bez zastajkivanja ili laga.

Kada se u toj gejmerskoj kombinaciji pronađe i 5G mreža te Wi-Fi 6E kako biste bili povezani u stvarnom vremenu, svoje gejming sate ćete zaista podići na sljedeću razinu. Tu je i novi Priority Mode način rada te Game Booster mogućnost koja vam osigurava da ostanete usredotočeni na svoju igru ​​blokirajući pozive i obavijesti, pritom maksimalno koristeći performanse Galaxy S21 Ultra 5G pametnog telefona. Uz to, umjetna inteligencija prati upotrebu vašeg pametnog telefona i automatski prilagođava postavke za najbolje iskustvo – regulirajući temperaturu, bateriju i memoriju sve dok igrate.

Baterija koja vas nece iznevjeriti kada je nazanimljivije

Ponekad se čini kao da vijek trajanja baterije na vašem telefonu ne traje duže od pola dana. Zato S21 Ultra dolazi s baterijom koja traje duže od 24 sata, što je izvrsno za duge gejming sesije bez brige o punjenju.

Isto tako, često prilikom igranja video igara možemo osjetiti umor ili čak bol u očima kada se usredotočimo na zaslon nekoliko sati bez prestanka. Srećom, zaslon S21 ima ugrađeni Eye Comfort Shield koji smanjuje štetno plavo svjetlo, tako da u svojim omiljenim igraćim naslovima možete uživati bez prestanka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Davor Gerbus (@davorgerbus)