OnePlus će na Android 10 nadograditi sve modele od OnePlusa 5 nadalje - Android

Get it on Google Play

OnePlus će na Android 10 nadograditi sve modele od OnePlusa 5 nadalje - Android

Nakon što je jučer službeno predstavio novi OnePlus 7T Pro, temeljen na novom Androidu 10, OnePlus je objavio koji će ostali uređaji dobiti nadogradnju na najnoviju verziju Googleovog operativnog sustava. Kao što je poznato, OnePlus svoju nadogradnju sučelja naziva OxygenOS, čiji se broj sada poklapa s verzijom Androida. Tako će OxygenOS 10 uskoro dobiti i […]

Nakon što je jučer službeno predstavio novi OnePlus 7T Pro, temeljen na novom Androidu 10, OnePlus je objavio koji će ostali uređaji dobiti nadogradnju na najnoviju verziju Googleovog operativnog sustava.

Kao što je poznato, OnePlus svoju nadogradnju sučelja naziva OxygenOS, čiji se broj sada poklapa s verzijom Androida. Tako će OxygenOS 10 uskoro dobiti i stariji modeli ovog proizvođača, krenuvši s modelom OnePlus 5.

OnePlus je ovu nadogradnju polako već počeo puštati na OnePlus 7 i OnePlus 7 Pro. Modeli OnePlus 6 i OnePlus 6T će ju početi dobivati do kraja ovog mjeseca, dok će na OnePlus 5 i OnePlus 5T stići u drugoj polovici sljedeće godine.

11/10/2019 09:32 AM