OnePlus 7T Pro službeno - novi procesor, brže brzo punjenje i macro način snimanja - Android

Get it on Google Play

OnePlus 7T Pro službeno - novi procesor, brže brzo punjenje i macro način snimanja - Android

Nakon što je i obična verzija OnePlusa 7 dobila svoju T verziju, na red je stigao i Pro model. Naime, OnePlus je danas službeno predstavio OnePlus 7T Pro, koji donosi minimalna poboljšanja u odnosu na OnePlus 7 Pro, lansiran u svibnju. Dizajn i kućište uređaja ostali su isti, a najvažnija razlika u odnosu na prethodnika […]

Nakon što je i obična verzija OnePlusa 7 dobila svoju T verziju, na red je stigao i Pro model. Naime, OnePlus je danas službeno predstavio OnePlus 7T Pro, koji donosi minimalna poboljšanja u odnosu na OnePlus 7 Pro, lansiran u svibnju.

Dizajn i kućište uređaja ostali su isti, a najvažnija razlika u odnosu na prethodnika odnosi se na pogonski stroj. Umjesto Snapdragona 855, u novom modelu kuca njegova poboljšana verzija – Snapdragon 855+. Ovaj procesor bi trebao osigurati do 15% bolje grafičke performanse koje bi trebali osjetiti oni koji inače vide i razliku između 60 Hz i 90 Hz stope osvježavanja.

Konfiguracija memorije ostaje ista, dakle kombinacija 8GB RAM-a i 256 GB spremišnog prostora, no u ponudi će biti i McLaren verzija s 12 GB RAM-a.

Druga razlika u odnosu na originalni model je novo „30T“ brzo punjenje koje će, prema navodima kompanije, biti 23% brže od 30W punjenja u OnePlusu 7 Pro.

Treća stavka je sitno poboljšanje u trostrukoj kameri koja je sada dobila macro način s fotografiranja, dok je ostatak konfiguracije ostao isti.

Naravno, novi model dolazi i s novim OxygenOS-om 10 temeljenim na Androidu 10, dok vlasnici postojećih modela još uvijek čekaju nadogradnju.

Cijena OnePlusa 7T Pro u EU će iznositi 760 eura, dok će McLaren verzija biti nešto skuplja, točnije 830 eura. Prodaja započinje sljedećeg četvrtka.

10/10/2019 04:37 PM