Samsung Galaxy Note 11 bi mogao donijeti selfie kameru ugrađenu ispod zaslona - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy Note 11 bi mogao donijeti selfie kameru ugrađenu ispod zaslona - Android

Izbjegli ste izvrsni Samsung Galaxy Note 10+ zbog rupice u čelu, ili ste ga kupili pa vam ista ide na živce? Nema problema, pričekajte sljedeću generaciju, jer bi ona mogla donijeti inovativnu selfie kameru smještenu ispod zaslona, dakle na sličan način kao što je sada slučaj s čitačima otisaka prstiju. Ove glasine prenose korejski mediji […]

Izbjegli ste izvrsni Samsung Galaxy Note 10+ zbog rupice u čelu, ili ste ga kupili pa vam ista ide na živce? Nema problema, pričekajte sljedeću generaciju, jer bi ona mogla donijeti inovativnu selfie kameru smještenu ispod zaslona, dakle na sličan način kao što je sada slučaj s čitačima otisaka prstiju.

Ove glasine prenose korejski mediji navodno bliski izvorima u Samsungu, a godinu dana se čini kao razuman rok da se ova već patentirana tehnologija usavrši i u konačnici komercijalizira.

Tako bismo negdje krajem ljeta sljedeće godine mogli ugledati Samsung Galaxy Note 11 sa zaslonom koji će pokrivati cijelu prednju površinu, ali će izostati spomenuta rupica. Naravno, to ne znači da kameru ispod zaslona nećemo vidjeti i ranije, prvenstveno na uređajima kineskih proizvođača (npr. Oppo) koji su već predstavili slična rješenja.

17/10/2019 09:54 AM