Samsung Galaxy S20 - procurile konačne (malo korigirane) detaljne specifikacije - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy S20 - procurile konačne (malo korigirane) detaljne specifikacije - Android

Nakon što smo nedavno vidjeli fotografije i detaljnije specifikacije nadolazeće Galaxy S20 serije, na internetu su se pojavile nove informacije koje su u nekim segmentima u kontradikciji sa dosadašnjim procurenim specifikacijama S20 serije. Portal mysmartprice objavio je novu listu specifikacija Samsung Galaxy S20 5G, S20 Plus 5G i S20 Ultra 5G, koja se u nekim […]

Nakon što smo nedavno vidjeli fotografije i detaljnije specifikacije nadolazeće Galaxy S20 serije, na internetu su se pojavile nove informacije koje su u nekim segmentima u kontradikciji sa dosadašnjim procurenim specifikacijama S20 serije.

Portal mysmartprice objavio je novu listu specifikacija Samsung Galaxy S20 5G, S20 Plus 5G i S20 Ultra 5G, koja se u nekim segmentima razlikuje od liste koju smo prenijli prošli tjedan. Nova neslužbena saznanja govore da će sva tri smartfona u startu doći s podrškom za 5G, što ima smisla, te da će samo najskuplji model – Galaxy S20 Ultra 5G imati primarnu 108MP kameru, dok će se Plus i obični model zadržati na senzoru od 12MP, no s veličinom piksela od 1.8μm. Sva tri modela će i dalje biti sposobna snimati 8K video. Detalj možete potražiti na slici ispod teksta.

Od ostalih zanimljivosti valja izdvojiti da će svi modeli u osnovnoj konfiguraciji imati 12GB LPDDR5 radne memorije te zaslone sa stopom osvježavanja od 120Hz na FullHD rezoluciji, dok će na WQDH+ se zadržati stopa od 60Hz. Svi modeli dolaze s Androidom 10 i OneUI 2.0 sučeljem te bi trebali imati IP68 certifikat otpornosti na vodu i prašinu.

Službeno ćemo novu S20 seriju ugledati početkom 2. mjeseca (11. veljače) i tada bismo u konačnici trebali znati sve o njima.

18/01/2020 10:22 AM