Samsung Galaxy S21 serija službeno stiže 14. siječnja - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy S21 serija službeno stiže 14. siječnja - Android

Prvo veliko ovogodišnje predstavljanje novih smartfona održat će Samsung i to za manje od dva tjedna, što je korejska tvrtka potvrdila u video pozivnici objavljenoj na YouTubeu. U videozapisu može se uočiti kućište kamere nadolazeće Galaxy S21 serije, baš kako su pokazali i procureni renderi, a samo predstavljanje na rasporedu je 14. siječnja. Očekuje se […]

Prvo veliko ovogodišnje predstavljanje novih smartfona održat će Samsung i to za manje od dva tjedna, što je korejska tvrtka potvrdila u video pozivnici objavljenoj na YouTubeu. U videozapisu može se uočiti kućište kamere nadolazeće Galaxy S21 serije, baš kako su pokazali i procureni renderi, a samo predstavljanje na rasporedu je 14. siječnja.

Očekuje se da će Samsung predstaviti tri nova top modela – Galaxy S21, Galaxy S21 Plus i Galaxy S21 Ultra. Uređaje bi trebao pokretati novi Exynos 2100 procesor, odnosno Snapdragon 888, ovisno o tržištu. Dijagonale zaslona trebale bi biti od 6,2-inča za obični S21, do 6,8-inča za Ultru, uz stopu osvježavanja od 120Hz. Za Ultra model špekulira se da bi mogao imati i S Pen, koji je do sada bio rezerviran za Galaxy Note seriju.

Točne specifikacije, dostupnost i cijena bit će poznati 14. siječnja 2021. kada uređaji budu predstavljeni.

04/01/2021 08:42 AM