Samsung navodno potvrdio nova imena - Stiže serija Galaxy S20 i preklopni Bloom - Android

Get it on Google Play

Samsung navodno potvrdio nova imena - Stiže serija Galaxy S20 i preklopni Bloom - Android

Ako je vjerovati glasinama koje dopiru iz podzemlja, Samsung je nekolicini partnera navodno potvrdio imena novih modela iz S serije, ali i novog preklopnog uređaja sa savitljivim zaslonom. Tako slobodno možete zaboraviti na naziv Galaxy S11, jer će nova serija nositi ime Galaxy S20. Model s ovom konkretnom oznakom bi trebao biti najmanji, s dijagonalom […]

Ako je vjerovati glasinama koje dopiru iz podzemlja, Samsung je nekolicini partnera navodno potvrdio imena novih modela iz S serije, ali i novog preklopnog uređaja sa savitljivim zaslonom.

Tako slobodno možete zaboraviti na naziv Galaxy S11, jer će nova serija nositi ime Galaxy S20. Model s ovom konkretnom oznakom bi trebao biti najmanji, s dijagonalom od 6,2 inča, dok bi Galaxy S20+ trebao raspolagati sa 6,7“. Najveći model bi se trebao zvati Samsung Galaxy S20 Ultra, čija bi se dijagonala zaslona trebala protegnuti na čak 6,9 inča.

Koji će od ovih modela dobiti koju od novih naprednih tehnologija kamere, za sada nije poznato, ali na najskupljem svakako očekujemo novi 108 MP senzor s 5X (ili možda čak 10X) optičkim povećanjem, snimanjem 8K videa i još mnogim drugim novotarijama.

Drugi Samsungov preklopni mobitel, kojeg smo do sada kolokvijalno nazivali Fold 2, trebao bi biti koncipiran kao Motorola Razr, dakle manjih dimenzija, a mogao bi dobiti i zanimljiv naziv – Bloom. Također, ako je vjerovati špekulacijama, ovaj model će biti namijenjen uglavnom mlađoj ženskoj populaciji, barem kad je dizajn i izbor boja u pitanju.

Bilo kako bilo, sve detalje oko novih Samsungovih uređaja doznat ćemo 11. veljače, kada će se održati najnoviji Unpacked event, vjerojatno negdje u SAD.

10/01/2020 09:51 AM