Xiaomi Mijia G1 robotski usisavač i Mijia 1X pametni ventilator u Tomtopu po vrlo povoljnim cijenama - Android

Get it on Google Play

Xiaomi Mijia G1 robotski usisavač i Mijia 1X pametni ventilator u Tomtopu po vrlo povoljnim cijenama - Android

Tomtop web trgovina iz svoje bogate ponude danas je izdvojila dva proizvoda koja ćete sasvim sigurno dobro iskoristiti u kućanstvu ili u uredu. Prvi je robotski usisavač Xiaomi Mijia G1 usisnog potiska 2200 Pa, a za autonomiju od 90 minuta rada zadužena je 2500 mAh baterija. Usisavač sadržava i spremnik s vodom kapaciteta 200 ml, […]

Tomtop web trgovina iz svoje bogate ponude danas je izdvojila dva proizvoda koja ćete sasvim sigurno dobro iskoristiti u kućanstvu ili u uredu. Prvi je robotski usisavač Xiaomi Mijia G1 usisnog potiska 2200 Pa, a za autonomiju od 90 minuta rada zadužena je 2500 mAh baterija. Usisavač sadržava i spremnik s vodom kapaciteta 200 ml, kao i električnu pumpu, što će osigurati savršenu čistoću svih vrsta podnih površina. Cijena ovog usisavača iznosi 152,99 eura, s napomenom kako se dostava vrši iz EU skladišta, što znači da na ovu cijenu ne plaćate dodatne namete. Ponudu i detalje o proizvodu pogledajte ovdje.

Drugi zanimljivi proizvod iz današnje ponude Tomtopa je Xiaomi Mijia 1X pametni ventilator kojim možete upravljati putem WiFi mreže. Koristi se s aplikacijom Mi Home, dostupnom u Google Play trgovini. Ovdje napomenimo kako spomenuta aplikacija podržava rad i s mnogim drugim Xiaomi uređajima, uključujući i Android TV. Cijena ovog proizvoda u Tomtopu iznosi 67,99 eura, a ponudu i detalje o proizvodu možete pronaći ovdje. Isporuka ovog uređaja također se vrši iz EU skladišta.

01/04/2021 03:56 AM