iPhone 13 - najnoviji renderi na temelju dostupnih informacija. Navodno se vraća Touch ID - Android

Get it on Google Play

iPhone 13 - najnoviji renderi na temelju dostupnih informacija. Navodno se vraća Touch ID - Android

Najnoviji CAD renderi izrađeni na temelju dostupnih informacija, najzornije do sada prikazuje kako bi iPhone 13 trebao izgledati. Ukoliko su informacije doušnika i cinkera točne, ovogodišnji iPhone će imati nešto manji zub (da, još uvijek neće nestati). Na poleđini bi novi iPhone trebao donijeti donekle izmijenjeni modul kamere, pa će tako osnovni model navodno donijeti […]

Najnoviji CAD renderi izrađeni na temelju dostupnih informacija, najzornije do sada prikazuje kako bi iPhone 13 trebao izgledati. Ukoliko su informacije doušnika i cinkera točne, ovogodišnji iPhone će imati nešto manji zub (da, još uvijek neće nestati).

Na poleđini bi novi iPhone trebao donijeti donekle izmijenjeni modul kamere, pa će tako osnovni model navodno donijeti „dijagonalni“ raspored dviju kamera, dok će Pro verzije zadržati isti. Sam modul bi pak trebao biti nešto manji, odnosno s blažim prijelazom na ostatak površine.

Neki izvori navode da ove godine Apple u iPhone 13 neće ugraditi Face ID (čemu onda zub?), već će navodno vratiti Touch ID, i to s čitačem otisaka prstiju ugrađenim u zaslon, kao što je slučaj kod većine današnjih Androida.

Ostali detalji još nisu poznati, no određeni izvori s Tajvana sugeriraju kako novi Appleov procesor koji će pokretati ovaj iPhone, neće biti izrađen u 3 nm procesu, kao što su neki nagađali, već će zadržati 5-nanometarski.

Bilo kako bilo, za specifikacije ćemo još neko vrijeme morati pričekati, a samo predstavljanje će se vjerojatno održati u uobičajenom terminu, dakle negdje najesen.

15/04/2021 05:48 PM