Samsung Galaxy S21 FE – procurili prvi renderi - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy S21 FE – procurili prvi renderi - Android

Preda nama je prvi render budućeg Samsunga Galaxy S21 FE, barem ako je vjerovati najnovijim glasinama koje prenosi Voice. Ovaj model bi trebao predstavljati izravnog nasljednika lanjskog Samsunga Galaxy S20 FE, koji je nastao kao rezultat neke vrste suradnje između Samsunga i publike, odnosno potencijalnih kupaca, budući da je FE kratica za „Fan edition“. Novi […]

Preda nama je prvi render budućeg Samsunga Galaxy S21 FE, barem ako je vjerovati najnovijim glasinama koje prenosi Voice. Ovaj model bi trebao predstavljati izravnog nasljednika lanjskog Samsunga Galaxy S20 FE, koji je nastao kao rezultat neke vrste suradnje između Samsunga i publike, odnosno potencijalnih kupaca, budući da je FE kratica za „Fan edition“.

Novi Samsung Galaxy S21 FE bi navodno trebao doći sa 6,4-inčnim Super AMOLED zaslonom rezolucije 2400 x 1080 točaka i malom rupicom za prednju kameru. Točne specifikacije za sada nisu poznate, no vjerojatno ćemo imati prilike vidjeti hardver sličan onome na već predstavljenim modelima, ali i pokojim kompromisom kako bi se postigla niža cijena, odnosno bolji omjer uloženog i dobivenog. Lani smo vidjeli da je FE model došao s plastičnom poleđinom pa slično rješenje očekujemo i ove godine.

Kad će uređaj službeno biti predstavljen, za sada nije poznato.

11/04/2021 04:42 AM